Så kom mor på bloggen….

maj 17th, 2011

Ja så kom jeg endelig på bloggen – det har taget sin tid, men jeg har haft så mange ting om ørerne, men NU er jeg klar :-)

Dagen idag er gået med at bage boller til dagplejen, da de kommer på besøg den 27. Vi fik aldrig inviteret dem hjem til Matildes fødselsdag, for der var skrig og glade dage herhjemme og det kunne jeg slet ikke lige makke med at de skulle komme. Nu syntes jeg det var på tide og selvfølgelig skal Matilde da have lov at prøve at få besøg af dem alle.

Emilie er rivende igang med sin udvikling og det er bare så sjovt at se – eksempelvis når hun demonstrerer at hun kan have sine hænder i munden…gerne begge samtidig … så der trækkes lange savlespor hen af trægulvet, når man går rundt med hende :-)
Også Matilde er igang. Hendes sprog er simpelthen noget af det sjoveste for tiden. Den anden morgen på badeværelset hvor hun fik børstet tænder kommenterede hun. Ej puuuh – her lugter af puha. Ej puuuuh fy her lugter af puha! Jaja Matilde, nu er det jo ikke fordi du dufter af roser….

Mor her har lavet pilates idag… det var skønt at mærke at man stadig har mavemuskler, selvom de er gemt langt væk… og så har man det jo bare dejligt når man gør lidt for sig selv også. Carsten har haft en interessant samtale med praktikstedet i Skive idag, så det er bare rigtig spændende…..

Ha en dejlig dag …..
Marlene :-)


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (påkrævet)

Email (påkrævet)

Webside

Speak your mind

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin