Søskende kærlighed :-)

juni 20th, 2012

image

Tillykke til Thomas!

juni 13th, 2012

Lillebror går for alvor ind i de voksnes rækker idag, med en rund 30 års fødselsdag – og lad os håbe landsholdet kan give ham en sejr i aften over Portugal :-)

Sommerhus i Øster Hurup

juni 11th, 2012

image

Mor/farmor havde givet os alle en tur i luksus sommerhus i weekenden, i altid hyggelige Øster Hurup. Alle var mødt op: Thomas, Marianne, Erik, Isak, Merle, mor, Villy og så selvfølgelig vi fire. Det var bare en god weekend med masser af hygge, mad og øl – og en fornuftig start på EM :-) desværre var familien Bogner Moesgård nødt til at tage hjem, da Merle pludselig blev syg med opkast, så vores tøser savnede lidt legekammerater – men så var det godt onkel Thomas kunne træde til :-)

image

der blev selvfølgelig også til et par ture til stranden :-)

image

Bogner/Pedersen syndromet

juni 2nd, 2012

image

Eller sagt på en anden måde: familien elsker is! :-)

Grisefest Simon Spies style

juni 2nd, 2012

image
image

Hobro bryghus brygger ikke kun god øl, de makker også et godt helstegt svin :-) en super aften i selskab med Allan og Maria – og en bekymret Marlene, for tænk nu hvis tøserne ikke vil sove

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin