Lidt maling og et rækværk..

maj 28th, 2011

.. så er det vist lige i øjet :-)

image

Appelsiiin! Vi øver potte..

maj 27th, 2011

Var nok ikke lige appelsin man ville råbe hvis nogen tog billeder mens man var på toilettet :-D

image

Nedrivningsfasen..

maj 21st, 2011

Langt om længe kom vi igang med udestuen – en eftermiddag sammen med min gode ven Kenneth, og pludselig er der frisk luft og morgensol på terrassen – det bliver bare godt og brugbart :-)

image

Det er dejligt med en lillesøster

maj 17th, 2011

image

Men ikke altid lige til at regne med en storesøster. Det er dejligt med en knuser men man kan pludselig få et gok i nødden hvis det falder hende ind. Åh ååh mor …. Hjælp !

Så kom mor på bloggen….

maj 17th, 2011

Ja så kom jeg endelig på bloggen – det har taget sin tid, men jeg har haft så mange ting om ørerne, men NU er jeg klar :-)

Dagen idag er gået med at bage boller til dagplejen, da de kommer på besøg den 27. Vi fik aldrig inviteret dem hjem til Matildes fødselsdag, for der var skrig og glade dage herhjemme og det kunne jeg slet ikke lige makke med at de skulle komme. Nu syntes jeg det var på tide og selvfølgelig skal Matilde da have lov at prøve at få besøg af dem alle.

Emilie er rivende igang med sin udvikling og det er bare så sjovt at se – eksempelvis når hun demonstrerer at hun kan have sine hænder i munden…gerne begge samtidig … så der trækkes lange savlespor hen af trægulvet, når man går rundt med hende :-)
Også Matilde er igang. Hendes sprog er simpelthen noget af det sjoveste for tiden. Den anden morgen på badeværelset hvor hun fik børstet tænder kommenterede hun. Ej puuuh – her lugter af puha. Ej puuuuh fy her lugter af puha! Jaja Matilde, nu er det jo ikke fordi du dufter af roser….

Mor her har lavet pilates idag… det var skønt at mærke at man stadig har mavemuskler, selvom de er gemt langt væk… og så har man det jo bare dejligt når man gør lidt for sig selv også. Carsten har haft en interessant samtale med praktikstedet i Skive idag, så det er bare rigtig spændende…..

Ha en dejlig dag …..
Marlene :-)

Op at se på verden

maj 16th, 2011

image

Endnu en dejlig dag :)

maj 8th, 2011


Så oprandt dagen hvor Emilie Højer Bogner skulle have lidt vand i håret – og det gik jo så godt som man kunne forvente :)

Solskin, telt i haven, fisk til forret, svin og okse på grillen,  kransekage, drømmekage, chokoladekage og så lidt at drikke – og ikke at forglemme en feststemt familie, så har man rammerne for en hyggelig dag.
Vi startede i kirken kl 10, Emilie var på nippet til at gå i selvsving da det også er tidspunktet for hendes sengetid, men det lykkedes da at få hende døbt uden de store problemer. Som sædvanligt render man så

rundt med hovedet under armen, jeg fik aldrig sagt velkommen, og pludselig havde vi fået kaffe .. Det gik så uhyggeligt hurtigt, men til trods for det, var det nu en hyggelig dag – og vi tror nok at folk var mætte og tilfredse, der var i hvert fald ingen der sagde andet :D

TUSIND tak

til alle der gav en hjælpende hånd på den ene eller den anden måde, vi er rigtigt glade for den hjælp vi fik – ellers var vi vist brændt sammen :)

- og så taler vi ikke om vinden, en brændt dug (som vist var lavet af guld, at dømme efter hvad vi skulle betale for den), og alt for lidt hvidvin og flæskesteg :D

 

En time og et par øl..

maj 7th, 2011

så venter vi bare på stole og borde :-) effektivt arbejde fra Bjarne og Erik!

image

5,9 kilo og højt morgenhumør

maj 4th, 2011

image

En dejlig dag

maj 1st, 2011

I dag skulle Christine konfirmeres, så vi drog til Hellum Multihus med bilen godt pakket – masser af små pasta skruer, juice og kiks til turen, så den blev tålelig for Matilde. Vi tog lige et smut omkring Pia inden festen, så kunne børnene blive fodret, og alt var kørt i stilling til at Matilde kunne slappe af i bilen fra Brønderslev til Hellum – det gik dog så ‘galt’ at hun nåede at powernappe i 2 minutter, og herefter på ingen måde ville falde i søvn igen efter ankomst – men det var jo også en kende for spændende at komme til konfirmation, så hvorfor bruge tiden på at sove?

Det var en dejlig dag, Matilde hyggede sig med familien – og charmerede på alle mulige måde folk omkring hende – der er dog ingen tvivl om, at hun godt kunne tænke sig, at hendes morfar have lidt bedre ører og større lår, for det kan være lidt svært at råbe ham op – og endnu sværere at komme op at sidde på lår hos ham (et lille hint til en super dejlig morfar .. ;-)). Det var vist første gang  Matilde ikke har fået sin middagslur, men det gik over al forventning uden at være sur eller ked af det, til gengæld gik der heller ikke mere end 2 minutter før hun sov i bilen, da vi kørte hjem. Emilie havde en god dag med at sove, så det var begrænset hvor meget hun var synlig til festen, til gengæld er hun et lille charmerende væsen selvom hun ikke siger så meget endnu – så det tyder godt for vores lille familie på Anlægsvej :) Det varmer også at se at Matilde er så glad for alle sine mostre, bedste, papolde, bedstemoster  og hvem der nu ellers underholdt hende idag :)

Til sidst vil vi gerne sende et stort tillykke til Christine, og sige tak for en rigtig dejlig dag – og tak fordi du tog dig tid til at hygge med Matilde selvom det var dig der var i centrum :)

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin