Så er julen overstået ..

december 28th, 2009

Juleaften blev fejret sammen med Willy, Birgitte, Christine, Marie-Louise og Camilla, og min far, Bente og Thomas. En rigtig hyggelig aften, med god mad (superb flæskesteg fra grillen hvis jeg selv skal sige det), og en masse gaver. Så har vi prøvet at holde juleaften på Anlægsvej. 1. Juledag blev holdt herhjemme, med stille og roligt at rydde lidt op og gå og kigge på gaver – god afslapning, hvis ikke det var fordi vi nærmest var syge alle tre …

2. Juledag blev fejret hos Aase i Brønderslev, sammen med resten af familien Pedersen – som vanligt en rigtig hyggelig dag, med god julemad og pakkespil osv .. Det var nu rart nok at holde fri 1. Juledag, det tror jeg vi vil til at praktisere.

4. Juledag skal vi hjem til mor og Villy, det bliver helt sikkert også hyggeligt. Generelt har det været rart med en mindre stressende jul end vi er vant til – og det endda selvom vi selv stod for juleaften.

9 måneder!

december 25th, 2009

Tillykke med de 9 måneder idag Matilde – og glædelig jul til jer andre! :)

Dagpleje

december 1st, 2009

Så startede Matilde i dagpleje .. Mærkelig fornemmelse, men helt sikkert godt for både mor og barn. Vi  har fået en rigtig flink dagplejemor ved navn Rosa, som bor 2 minutter herfra, så det kunne ikke være nemmere. Så må vi se hvordan det kommer til at gå med Matilde, når mor og far ikke lige er i nærheden :)

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin