60 og 65 års fødselsdag

oktober 31st, 2009

Så rundede mor et skarpt hjørne og blev 60. Det er jo heldigvis ingen alder, så vi var inviteret til stor fødselsdagsfest på Klejtrup Sø-kro. Villy har også haft fødselsdag for nyligt, og da han rundede en halvskarp og blev 65, havde de slået festerne sammen. Der var mange gamle kendinge fra Veddum, og ikke mindst familien, så det var bare en rigtig hyggelig dag.

Pinligt …

oktober 28th, 2009

jeg ved det godt - Galleriet er snart latterligt forældet, jeg kan godt forstå at folk tror Matilde ikke er vokset siden maj måned hvor det sidste galleri er fra – så forvent en opdatering en af de nærmeste dage!

Tillykke med de 7 måneder!

oktober 25th, 2009

Så nåede vi 7 måneder, og tiden er bare fløjet afsted siden Matilde kom til verden – men på en god måde selvfølgelig :)
Det gik lidt som vi forventede/frygtede til min fars bryllup igår. Startede ellers fint med at Matilde faldt i søvn hos Marlenes mor og Arne, og blev madet og hyggede sig – indtil det gik op for hende at vi ikke var i huset længere, så gik hun helt i selvsving – og var næsten ikke til at få til at falde til ro igen.

Continue reading »

Far skal giftes idag!

oktober 24th, 2009

Ja, altså ikke far her, men min far – Johannes – skal giftes senere idag, med Bente Wædeled, så det skal nok blive en hyggelig dag på Scheelsminde i Aalborg. Det er dog lidt spændende hvordan Matilde reagerer når hun skal passes hos sin mormor, og desværre ikke herhjemme – så to fremmede ting på én gang, det bliver nok en udfordring … Men nu ser vi, og håber på det bedste :)

Dobbelt gennembrud

oktober 10th, 2009

Ja, så kom tand nr to også igennem, så nu er der to små skarpe bisser i undermunden :)

Gennembrud!

oktober 6th, 2009

Så er der for alvor tænder i munden. Vi var til fødselsdag hos mor og Villy (som fyldte 65), og fætter Isak har fuld gang i tandudviklingen, og har allerede to tænder, så vi har gået og ventet med spænding på hvornår Matilde skulle komme i samme situation .. Så Marlene mærkede efter for gud-ved-hvilken-gang, og sørme om ikke der var en lille skarp tand der havde brudt gennem gummerne! Samtidig har vi nu osse forklaring på, hvorfor hun ikke har villet sove de sidste par nætter.

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin