Snart 4 uger gammel

april 20th, 2009

Tiden flyver, det er nu snart 4 uger siden Matilde kom til verden. Det er vildt så meget der er sket, og det føles nogle gange som om hun har været her altid. Det er nok ikke helt forkert når folk siger de ikke kan huske, hvad de fik tiden til at gå med, før de fik børn.

Continue reading »

Påsken 2009

april 12th, 2009

Fredag var det selvfølgelig tid til at vi skulle ind og se det lille nye vidunder, og vi blev selvfølgelig ikke skuffet – det er godt nok en sød bette dreng – og det var meget mærkeligt at se sin lillesøster sidde der med et barn, vi er da vist for alvor allesammen ved at være voksne :) Forinden havde mor bud til frokost derhjemme, med lam og flødekartofler, og det siger man jo ikke nej til ..

Continue reading »

Så fik Matilde en fætter!

april 9th, 2009

9. april kl 21.03 fik Marianne og Erik endelig deres lille dreng – og dermed fik Matilde en fætter. En sød lille fyr på 3910g og 54 cm lang – både mor, far og barn har det godt :) isak

Besøg af onkel Stefan og Stine

april 6th, 2009

I aften kom Stefan og Stine på besøg, til en hurtig kop kaffe – og selvfølgelig for at se vores lille vidunder. Stefan var tydeligt stolt over sin titel som onkel, og Stine blev vel nærmest skruk .. :D Rigtigt hyggeligt de havde tid til at kigge forbi.

Forår for alvor!

april 5th, 2009

Så kom foråret for alvor - vi fik nemlig sat alufælge på Renault’en :) Helt nye Rondell fælge med Continental SportContact 3 dæk, købt på eBay i Tyskland. Det kan klart anbefales – vil skyde på vi sparede omkring 3000 kr, og leveringen af dækkene var ligeså hurtig som ved en dansk forhandler.

Continue reading »

Farfar, Bente & Faster og Erik

april 4th, 2009

Vi skulle have været i Ønskebørn idag, og bytte understellet til vores dyrt indkøbte Emmaljunga Big Star Supreme Uniq barnevogn, og derefter spist frokost hos far og Bente. Denne plan måtte vi dog ændre, da Marlene stadig lider over at have presset så hårdt da Matilde skulle ud. Så det endte med at de kiggede ned til os, så Bente kunne få set Matilde.

Continue reading »

Fødselscigaren

april 3rd, 2009

Allan og Maria var fobi i aften og se Matilde. Vi fik luftet grillen og drukket et par Slots Classic mens vi ventede på maden. En hyggelig aften som altid – ikke mindst fordi det nu endelig var blevet tid til at jeg skulle have den længe ventede fødselscigar, som det jo sig hør og bør.

Continue reading »

Visit fra Sundhedsplejen

april 2nd, 2009

Så blev det tid til at få Matilde tjekket – og vi som forældre lige introduceret til fænomenet sundhedsplejen. Vi fik besøg af Conny, en rigtig sød dame, som har været sundhedsplejerske i 10 år. Hun var selvfølgelig interesseret i hvordan vores nye liv som forældre var kommet fra start, og vi kunne jo kun sige, at det havde været både sjovt og hårdt – men det er jo meget normalt.

Continue reading »

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin