Farmor, faster og Villy kom forbi

marts 30th, 2009

Så var det farmors tur til at melde sin ankomst – en sms i formiddags proklamerede, at hvis vi gav kaffe, så kom de med boller og kage. Det kan man jo ikke sige nej til, selvom man nu er startet på job igen.
Det var rigtigt hyggeligt, Marianne var osse med, og det samme var Villy – som havde fået købt nyt smart video- og digitalkamera.

Continue reading »

Morfar, bedste og mostrene

marts 29th, 2009

Vi fik også besøg fra Brønderslev idag. Birgitte, Willy, Marie-Louise og Christine kom forbi, for at se hvordan Matilde gebærdede sig herhjemme – og hun var selvfølgelig en lille stjerne :) En rigtig hyggelig dag, og nogle synligt stolte bedsteforældre lagde beslag på Matilde, undtagen når der skulle føde indenbords. Som prikken over i’et havde Birgitte lavet noget lækkert kylling til aften, og lod en hel dåse småkager stå, så far her havde noget til kaffen i den kommende arbejdsuge :)

Hjemme igen ..

marts 29th, 2009

Vi fik ‘lov’ til at forlade barselsgangen kl 22.30 i aftes, og var hjemme lidt over kl 23. Vi kom hjem til flag udenfor, og drømmekage på spisebordet, og et par fine pakker til Matilde. Det var selvfølgelig vores uvurderlige naboer Gitte og Bjarne der havde sørget for den fine velkomst – hvad skulle vi gøre uden naboer som dem?

Continue reading »

Tiden på stue 24

marts 28th, 2009

Nu har vi været på stue 24 på barselsgangen siden torsdag morgen kl 3 .. og er efterhånden ved at være mere end modne til at komme hjem. Det har været nogle hektiske dage med at lære at amme, få Matilde til at sove, og selv fungere på en stue uden hverken fjernsyn eller radio ..

Continue reading »

En ny Bogner er kommet til verden! :)

marts 25th, 2009

Onsdag den 25. marts 2009, kl. 22.56 kom Matilde Højer Bogner til verden. Efter indlæggelse på Viborg Sygehus til observation for fostervandsforgiftning om mandagen, blev fødslen sat igang tirsdag den 24. vha stikpiller. De havde ikke den ønskede effekt - hvorefter det blev besluttet at afvente og se om der skete nogen naturlig udvikling .

Continue reading »

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin