Påske

marts 29th, 2013

image

image

image

Der er blevet familie hygget med fødselsdag for tøserne og morfar, og så er der også lavet et seriøst stykke arbejde i kælderen, så nu kan vi nyde flisegulv fremfor rå beton :-)

Tillykke til Thomas!

juni 13th, 2012

Lillebror går for alvor ind i de voksnes rækker idag, med en rund 30 års fødselsdag – og lad os håbe landsholdet kan give ham en sejr i aften over Portugal :-)

Sommerhus i Øster Hurup

juni 11th, 2012

image

Mor/farmor havde givet os alle en tur i luksus sommerhus i weekenden, i altid hyggelige Øster Hurup. Alle var mødt op: Thomas, Marianne, Erik, Isak, Merle, mor, Villy og så selvfølgelig vi fire. Det var bare en god weekend med masser af hygge, mad og øl – og en fornuftig start på EM :-) desværre var familien Bogner Moesgård nødt til at tage hjem, da Merle pludselig blev syg med opkast, så vores tøser savnede lidt legekammerater – men så var det godt onkel Thomas kunne træde til :-)

image

der blev selvfølgelig også til et par ture til stranden :-)

image

Bogner/Pedersen syndromet

juni 2nd, 2012

image

Eller sagt på en anden måde: familien elsker is! :-)

3 års bryllupsdag :-)

februar 7th, 2012

image

Blev overrasket med denne smukke buket af min mand :-)

Sommeren der kom og gik….

august 15th, 2011

Så blev der sommer og sandelig om ikke den er ovre igen med det samme……

Vi har været en del ture i Løvel i sommeren, hvor vi har grillet, plukket blomster og svedt på terrassen. Matilde og farmor har hygget sig sammen i køkkenet og haven, og vi har haft fine buketter med hjem hver gang der har pyntet så fint herhjemme.

Vi har også været i Bjerregrav hos Marianne og Erik, hvor det lykkedes os at nyde et koldt glas hvidvin i haven mens alle børnene sov deres middagslur…. aaah det var herligt. Senere hyggede Isak og Matilde sig med moddelervoks og Isaks nye legetårn blev inviet.

Oldemor har været på besøg og havde en flot flot Hortensia med, som har fået plads i bedet. Også en Smølfine til Matilde havde hun med. Smølferne er et kæmpe hit herhjemme lige nu, men desværre kunne hun ikke holde til at blive sovet med om natten, så hun har kun én arm nu…. :-)

Turen er også gået til Brønderslev et par gange for at se mormor og Arnes nye hus. Det er bare så fint og hyggeligt. Mor havde været på loftet og finde Cecilies gamle legetøj frem til Matildes store begejstring og hun sad og rodede i kasserne hele dagen.

Onkel Thomas og farfar var forbi en dag. Vi hyggede os med at spille fodbold i haven og fik spareribs med det hele til aften. En rigtig dejlig dag.

Helle og Lars og fået en lille Victor og ham har vi været nede og se. Han var bare så fin og en rolig lille dreng. Matilde hjalp til med at bage en kagemand som vi tog med derned.

Emilie har fået 2 tænder og er blevet vaccineret…. den store pige… det går simpelhen så stærkt… Matilde og Emilie er rigtig begyndt at have sjov med hinanden – det går lige i hjertet når de griner sammen. Storesøster kan dog stadig blive utilfreds hvis Emilie snupper yndlingstingene… Men det er jo også helt okay :-)

Vi har også holdt gadefest. Rigtig hyggeligt! I år var det mændende der skulle stå for maden. Vi har styr på det! blev de ved med at sige…….    Der gik ild i grillen og de måtte køre i brugsen efter nyt kød men kl 20 var der mad :-) Farmor var bestilt til at passe pigerne men Emilie havde været dårlig og ked af det hele ugen fordi hun lige var blevet vaccineret, så vi afbestilte barnepigen… selvfølgelig sov Emilie som en sten den nat…

Vi har været hos morfar og bedste og få ordnet hår og få lækker frokost. Bagefter gik vi i parken og fodre ænder inden vi gik hjem og fik kaffe og is. En rigtig hyggelig dag. Her fik vi også hilst på det nye familiemedlem Sofus.. så sød og vakker.

Derudover har vi bare hygget os sammen og nusset i hus og have :-)
image
image
image
image

Fødselsdag hos Christine

juli 12th, 2011

I aften var vi i Brønderslev til Christines 14 års fødselsdag – fødselaren havde bestilt ben og pommes frites, og det er absolut en godkendt menu herfra.. Matilde var dog ikke så imponeret, det hjalp dog på appetitten at man kunne sidde hos Christine og spise jordbær – og jordbæris :-) super hyggeligt aften med hele familien Pedersen, og både Matilde og Emilie holdt flot ud, dog var der ikke meget gas i ballonerne da vi kom hjem :-D

image
image

Farfars fødselsdag

juli 9th, 2011

Der er svært at klage over menuen efter en lur, når den står på is med jordbær.. vi andre klagede heller ikke :-)

image

Hyggelig dag i zoo – på trods af regnen

juni 14th, 2011

Den årlige tur i zoo med farmor, var præget af regn, om det hang sammen med at det var Thomas’ fødselsdag, det skal jeg lade være usagt :-) det vigtigste var at vi hyggede os – og det gjorde vi :-)

image
image
image
image

Nedrivningsfasen..

maj 21st, 2011

Langt om længe kom vi igang med udestuen – en eftermiddag sammen med min gode ven Kenneth, og pludselig er der frisk luft og morgensol på terrassen – det bliver bare godt og brugbart :-)

image

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin