Sommerhus i Øster Hurup

juni 11th, 2012

image

Mor/farmor havde givet os alle en tur i luksus sommerhus i weekenden, i altid hyggelige Øster Hurup. Alle var mødt op: Thomas, Marianne, Erik, Isak, Merle, mor, Villy og så selvfølgelig vi fire. Det var bare en god weekend med masser af hygge, mad og øl – og en fornuftig start på EM :-) desværre var familien Bogner Moesgård nødt til at tage hjem, da Merle pludselig blev syg med opkast, så vores tøser savnede lidt legekammerater – men så var det godt onkel Thomas kunne træde til :-)

image

der blev selvfølgelig også til et par ture til stranden :-)

image

Det er ligesom bedste :-)

marts 1st, 2012

image

image

3 års bryllupsdag :-)

februar 7th, 2012

image

Blev overrasket med denne smukke buket af min mand :-)

Sommeren der kom og gik….

august 15th, 2011

Så blev der sommer og sandelig om ikke den er ovre igen med det samme……

Vi har været en del ture i Løvel i sommeren, hvor vi har grillet, plukket blomster og svedt på terrassen. Matilde og farmor har hygget sig sammen i køkkenet og haven, og vi har haft fine buketter med hjem hver gang der har pyntet så fint herhjemme.

Vi har også været i Bjerregrav hos Marianne og Erik, hvor det lykkedes os at nyde et koldt glas hvidvin i haven mens alle børnene sov deres middagslur…. aaah det var herligt. Senere hyggede Isak og Matilde sig med moddelervoks og Isaks nye legetårn blev inviet.

Oldemor har været på besøg og havde en flot flot Hortensia med, som har fået plads i bedet. Også en Smølfine til Matilde havde hun med. Smølferne er et kæmpe hit herhjemme lige nu, men desværre kunne hun ikke holde til at blive sovet med om natten, så hun har kun én arm nu…. :-)

Turen er også gået til Brønderslev et par gange for at se mormor og Arnes nye hus. Det er bare så fint og hyggeligt. Mor havde været på loftet og finde Cecilies gamle legetøj frem til Matildes store begejstring og hun sad og rodede i kasserne hele dagen.

Onkel Thomas og farfar var forbi en dag. Vi hyggede os med at spille fodbold i haven og fik spareribs med det hele til aften. En rigtig dejlig dag.

Helle og Lars og fået en lille Victor og ham har vi været nede og se. Han var bare så fin og en rolig lille dreng. Matilde hjalp til med at bage en kagemand som vi tog med derned.

Emilie har fået 2 tænder og er blevet vaccineret…. den store pige… det går simpelhen så stærkt… Matilde og Emilie er rigtig begyndt at have sjov med hinanden – det går lige i hjertet når de griner sammen. Storesøster kan dog stadig blive utilfreds hvis Emilie snupper yndlingstingene… Men det er jo også helt okay :-)

Vi har også holdt gadefest. Rigtig hyggeligt! I år var det mændende der skulle stå for maden. Vi har styr på det! blev de ved med at sige…….    Der gik ild i grillen og de måtte køre i brugsen efter nyt kød men kl 20 var der mad :-) Farmor var bestilt til at passe pigerne men Emilie havde været dårlig og ked af det hele ugen fordi hun lige var blevet vaccineret, så vi afbestilte barnepigen… selvfølgelig sov Emilie som en sten den nat…

Vi har været hos morfar og bedste og få ordnet hår og få lækker frokost. Bagefter gik vi i parken og fodre ænder inden vi gik hjem og fik kaffe og is. En rigtig hyggelig dag. Her fik vi også hilst på det nye familiemedlem Sofus.. så sød og vakker.

Derudover har vi bare hygget os sammen og nusset i hus og have :-)
image
image
image
image

Emilie, 11/02-2011, kl 6.24

februar 11th, 2011

Billede taget kl 6.57, mor og barn har det godt – og faren stolt over at have fået endnu et smukt barn med så sej en kvinde :-)

image

4 års slid ..

januar 20th, 2011

og så er man pludselig sygeplejerske :) Marlene bestod sin sidste eksamen som sygeplejerske her for 10 minutter siden, med et stort og flot 10-tal! Det er bare super fedt!

Aftenhygge

december 12th, 2010

Dejligt at ligge på mor, og mærke Emilie

image

Bestået!

juni 29th, 2010

Så kom dagen hvor Marlene skulle til eksamen, og med det hektiske halve år vi har haft, så var det med en vis mængde sommerfugle i maven hun tog afsted her til morgen – men som vi havde håbet, og forventet, så gik det som det skulle – og hun bestod med glans :) Så nu står den på lidt sommerferie inden hun skal starte i den manglede praktik på Skovvænget her i Aalestrup, men det var rart at få krydset denne eksamen af på programmet.

Sommerhus

juni 13th, 2010

Det var jo weekenden hvor vi skulle have holdt bryllup, men da mit engagement i P**k N**e efterhånden er blevet en farce, bestemte vi os for at aflyse. Det åbnede så for muligheden for at tage i sommerhus med Birgitte, Willy og Christine – og det har bare været super hyggeligt! Continue reading »

I dag er det Matildes fødselsdag Hurra hurra

marts 25th, 2010

Så oprandt dagen hvor vi mindes den smerte Marlene lå i, i utallige timer, før vores lille yndlingstøs kom til verden. 1 år allerede, det er jo vildt! Vi stod op kl 6.15 i morges ved at vi kunne høre Matilde stå og råbe inde fra sengen, stor var hendes forbavselse, da vi kom syngende ind på værelset med videokamera – og så lå vi ellers alle tre og hyggede os indtil det var tid til der skulle lidt mad på bordet.

Dagen er gået i legestue for Matildes vedkommende, med medbragte flødeboller, som vakte stor jubel og masser af chokoladepletter på børnene – så har vi endelig givet lidt igen :)

Der var tonsvis af hilsner på sms fra morgenstunden, og et fint kort fra morfar og bedste – så tusind tak for det!

Tillykke med fødselsdagen Matilde – den første af mange, som vi vil glæde os til at fejre med dig!

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin