Støt mænds helbred – og mit overskæg ..

november 20th, 2012

Moustache + November = Movember .. Nu er vi godt inde i november, en måned som for mænd betyder det er fuldt legalt at anlægge et overskæg. En undskyldning jeg har benyttet mig af, for at støtte det gode formål som er at sætte fokus på mænds helbred .. du kan støtte/følge udviklingen af mit moustache på http://mobro.co/carstenbogner
alle donationer går til Movember :)

3 års bryllupsdag :-)

februar 7th, 2012

image

Blev overrasket med denne smukke buket af min mand :-)

Sommeren der kom og gik….

august 15th, 2011

Så blev der sommer og sandelig om ikke den er ovre igen med det samme……

Vi har været en del ture i Løvel i sommeren, hvor vi har grillet, plukket blomster og svedt på terrassen. Matilde og farmor har hygget sig sammen i køkkenet og haven, og vi har haft fine buketter med hjem hver gang der har pyntet så fint herhjemme.

Vi har også været i Bjerregrav hos Marianne og Erik, hvor det lykkedes os at nyde et koldt glas hvidvin i haven mens alle børnene sov deres middagslur…. aaah det var herligt. Senere hyggede Isak og Matilde sig med moddelervoks og Isaks nye legetårn blev inviet.

Oldemor har været på besøg og havde en flot flot Hortensia med, som har fået plads i bedet. Også en Smølfine til Matilde havde hun med. Smølferne er et kæmpe hit herhjemme lige nu, men desværre kunne hun ikke holde til at blive sovet med om natten, så hun har kun én arm nu…. :-)

Turen er også gået til Brønderslev et par gange for at se mormor og Arnes nye hus. Det er bare så fint og hyggeligt. Mor havde været på loftet og finde Cecilies gamle legetøj frem til Matildes store begejstring og hun sad og rodede i kasserne hele dagen.

Onkel Thomas og farfar var forbi en dag. Vi hyggede os med at spille fodbold i haven og fik spareribs med det hele til aften. En rigtig dejlig dag.

Helle og Lars og fået en lille Victor og ham har vi været nede og se. Han var bare så fin og en rolig lille dreng. Matilde hjalp til med at bage en kagemand som vi tog med derned.

Emilie har fået 2 tænder og er blevet vaccineret…. den store pige… det går simpelhen så stærkt… Matilde og Emilie er rigtig begyndt at have sjov med hinanden – det går lige i hjertet når de griner sammen. Storesøster kan dog stadig blive utilfreds hvis Emilie snupper yndlingstingene… Men det er jo også helt okay :-)

Vi har også holdt gadefest. Rigtig hyggeligt! I år var det mændende der skulle stå for maden. Vi har styr på det! blev de ved med at sige…….    Der gik ild i grillen og de måtte køre i brugsen efter nyt kød men kl 20 var der mad :-) Farmor var bestilt til at passe pigerne men Emilie havde været dårlig og ked af det hele ugen fordi hun lige var blevet vaccineret, så vi afbestilte barnepigen… selvfølgelig sov Emilie som en sten den nat…

Vi har været hos morfar og bedste og få ordnet hår og få lækker frokost. Bagefter gik vi i parken og fodre ænder inden vi gik hjem og fik kaffe og is. En rigtig hyggelig dag. Her fik vi også hilst på det nye familiemedlem Sofus.. så sød og vakker.

Derudover har vi bare hygget os sammen og nusset i hus og have :-)
image
image
image
image

1. Fase: rub

juli 12th, 2011

I morgen står den på pulled pork, så de første forberedelser er igang.. 1.9 kg nakkefilet har lige fået en dry-rub med paprika, farin, løg- hvidløg- og almindelig salt plus lidt chili.. så nu skal den bare hygge sig til i morgen tidligt hvor den ryger på grillen :-)

image

Hofret a la gasgrill

april 16th, 2011

Spare-ribs og italienske pølser, så mangler vi bare solen :-)

image

Faderen er også tilpas..

april 14th, 2011

image

Første dag hos Freeway ..

marts 1st, 2011

så oprandt dagen, hvor jeg langt om længe kunne begynde på arbejde igen. Jeg mødte op på kontoret kl 9, og fik en hurtig rundtur for at få hilst på folk – men hvem i alverden kan huske alle de navne først dag? Ikke mig :D Så blev jeg ellers monteret med en kop kaffe og så var det i gang med opgaverne .. Det var sgu fedt at komme igang igen, specielt fordi det nu efterhånden er tre år siden jeg sidst har arbejdet ‘ude af huset’, så det var en speciel fornemmelse at køre til Viborg i morges. Til gengæld glæder jeg mig over, at der nu endelig er sat det sidste punktum med cirkus-firmaet-jeg-ikke-må-nævne, nu står det ikke længere øverst på cv’et, så det i sig selv er jo et plus :)

Glædelig jul!

december 24th, 2010

Glædelig jul allesammen :) Håber I får en hyggelig aften ..
Continue reading »

9 måneders tovtrækkeri

september 7th, 2010

fik endelig sin afslutning i dag .. Jeg er officielt ude af det firma (som jeg undlader at nævne ved navn) som bogstaveligt talt har hængt mig ud af halsen de sidste 9 måneder. Sørgeligt at det skulle tage så lang tid at blive enige, og så alligevel i sidste ende have advokater til at rede trådene ud – nogen mennesker viser åbenbart først deres sande ansigt, når der kommer penge ind i sagerne. Men nu er det heldigvis slut på alle mulige måder, og flaget har vajet over Anlægsvej 10 i dag – det er bare dejligt!!

Sommerhus

juni 13th, 2010

Det var jo weekenden hvor vi skulle have holdt bryllup, men da mit engagement i P**k N**e efterhånden er blevet en farce, bestemte vi os for at aflyse. Det åbnede så for muligheden for at tage i sommerhus med Birgitte, Willy og Christine – og det har bare været super hyggeligt! Continue reading »

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin