Påske

marts 29th, 2013

image

image

image

Der er blevet familie hygget med fødselsdag for tøserne og morfar, og så er der også lavet et seriøst stykke arbejde i kælderen, så nu kan vi nyde flisegulv fremfor rå beton :-)

Terrassen blev også færdig

september 11th, 2012

image

Næsten – mangler stadig håndlister, men der er trappe ned i haven, og den er blevet brugt flittigt hele sommeren – uden sammenligning sommerens bedste investering

Sommerferie så småt..

juli 13th, 2012

Og godt igang med den nye terrasse :-) godt vi har Bjarne!

image

Sommeren der kom og gik….

august 15th, 2011

Så blev der sommer og sandelig om ikke den er ovre igen med det samme……

Vi har været en del ture i Løvel i sommeren, hvor vi har grillet, plukket blomster og svedt på terrassen. Matilde og farmor har hygget sig sammen i køkkenet og haven, og vi har haft fine buketter med hjem hver gang der har pyntet så fint herhjemme.

Vi har også været i Bjerregrav hos Marianne og Erik, hvor det lykkedes os at nyde et koldt glas hvidvin i haven mens alle børnene sov deres middagslur…. aaah det var herligt. Senere hyggede Isak og Matilde sig med moddelervoks og Isaks nye legetårn blev inviet.

Oldemor har været på besøg og havde en flot flot Hortensia med, som har fået plads i bedet. Også en Smølfine til Matilde havde hun med. Smølferne er et kæmpe hit herhjemme lige nu, men desværre kunne hun ikke holde til at blive sovet med om natten, så hun har kun én arm nu…. :-)

Turen er også gået til Brønderslev et par gange for at se mormor og Arnes nye hus. Det er bare så fint og hyggeligt. Mor havde været på loftet og finde Cecilies gamle legetøj frem til Matildes store begejstring og hun sad og rodede i kasserne hele dagen.

Onkel Thomas og farfar var forbi en dag. Vi hyggede os med at spille fodbold i haven og fik spareribs med det hele til aften. En rigtig dejlig dag.

Helle og Lars og fået en lille Victor og ham har vi været nede og se. Han var bare så fin og en rolig lille dreng. Matilde hjalp til med at bage en kagemand som vi tog med derned.

Emilie har fået 2 tænder og er blevet vaccineret…. den store pige… det går simpelhen så stærkt… Matilde og Emilie er rigtig begyndt at have sjov med hinanden – det går lige i hjertet når de griner sammen. Storesøster kan dog stadig blive utilfreds hvis Emilie snupper yndlingstingene… Men det er jo også helt okay :-)

Vi har også holdt gadefest. Rigtig hyggeligt! I år var det mændende der skulle stå for maden. Vi har styr på det! blev de ved med at sige…….    Der gik ild i grillen og de måtte køre i brugsen efter nyt kød men kl 20 var der mad :-) Farmor var bestilt til at passe pigerne men Emilie havde været dårlig og ked af det hele ugen fordi hun lige var blevet vaccineret, så vi afbestilte barnepigen… selvfølgelig sov Emilie som en sten den nat…

Vi har været hos morfar og bedste og få ordnet hår og få lækker frokost. Bagefter gik vi i parken og fodre ænder inden vi gik hjem og fik kaffe og is. En rigtig hyggelig dag. Her fik vi også hilst på det nye familiemedlem Sofus.. så sød og vakker.

Derudover har vi bare hygget os sammen og nusset i hus og have :-)
image
image
image
image

Lidt maling og et rækværk..

maj 28th, 2011

.. så er det vist lige i øjet :-)

image

Så er vi igang igen …

november 23rd, 2010

Man synes lige det var forsvundet ..

image

Spot en mælkejunge

juni 22nd, 2010

Så er der altid kolde øl og vand i haven :-)
image

Projekt Græsplæne V2

maj 13th, 2010

Der er blevet fræset, revet og fræset og revet og tromlet – men nu er der sået græs i vores nye plæne! Det bliver bare kanon – og det kunne ikke være blevet gjort uden hjælp fra Villy – så stor tak til ham!! :) så venter vi bare på at foråret viser sig fra sin bedste side – og giver noget regn :D

Projekt Græsplæne

april 14th, 2010

Forårstid er projekttid åbenbart – så idag har Willy fræset vores græsplæne, så vi kan anlægge en fin ny én af slagsen .. lige nu ligner det bare en tom mark, men det skal nok blive grønt – når først vi får sået noget græs :D

Projekt Fliselægning

november 22nd, 2009

Vi brugte jo en uge i sommerferien sammen med Willy og Birgitte på at lave dræn om huset. Dette gik dog lidt hårdt ud over vores flisebelægning (og dele af græsplænen) så vi tog en rask beslutning, og bestemte os for at lægge fliser på godt 260 kvm af vores grund, så der skulle være fliser hele vejen rundt om huset.

Continue reading »

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin