Grisefest Simon Spies style

juni 2nd, 2012

image
image

Hobro bryghus brygger ikke kun god øl, de makker også et godt helstegt svin :-) en super aften i selskab med Allan og Maria – og en bekymret Marlene, for tænk nu hvis tøserne ikke vil sove

Sommeren der kom og gik….

august 15th, 2011

Så blev der sommer og sandelig om ikke den er ovre igen med det samme……

Vi har været en del ture i Løvel i sommeren, hvor vi har grillet, plukket blomster og svedt på terrassen. Matilde og farmor har hygget sig sammen i køkkenet og haven, og vi har haft fine buketter med hjem hver gang der har pyntet så fint herhjemme.

Vi har også været i Bjerregrav hos Marianne og Erik, hvor det lykkedes os at nyde et koldt glas hvidvin i haven mens alle børnene sov deres middagslur…. aaah det var herligt. Senere hyggede Isak og Matilde sig med moddelervoks og Isaks nye legetårn blev inviet.

Oldemor har været på besøg og havde en flot flot Hortensia med, som har fået plads i bedet. Også en Smølfine til Matilde havde hun med. Smølferne er et kæmpe hit herhjemme lige nu, men desværre kunne hun ikke holde til at blive sovet med om natten, så hun har kun én arm nu…. :-)

Turen er også gået til Brønderslev et par gange for at se mormor og Arnes nye hus. Det er bare så fint og hyggeligt. Mor havde været på loftet og finde Cecilies gamle legetøj frem til Matildes store begejstring og hun sad og rodede i kasserne hele dagen.

Onkel Thomas og farfar var forbi en dag. Vi hyggede os med at spille fodbold i haven og fik spareribs med det hele til aften. En rigtig dejlig dag.

Helle og Lars og fået en lille Victor og ham har vi været nede og se. Han var bare så fin og en rolig lille dreng. Matilde hjalp til med at bage en kagemand som vi tog med derned.

Emilie har fået 2 tænder og er blevet vaccineret…. den store pige… det går simpelhen så stærkt… Matilde og Emilie er rigtig begyndt at have sjov med hinanden – det går lige i hjertet når de griner sammen. Storesøster kan dog stadig blive utilfreds hvis Emilie snupper yndlingstingene… Men det er jo også helt okay :-)

Vi har også holdt gadefest. Rigtig hyggeligt! I år var det mændende der skulle stå for maden. Vi har styr på det! blev de ved med at sige…….    Der gik ild i grillen og de måtte køre i brugsen efter nyt kød men kl 20 var der mad :-) Farmor var bestilt til at passe pigerne men Emilie havde været dårlig og ked af det hele ugen fordi hun lige var blevet vaccineret, så vi afbestilte barnepigen… selvfølgelig sov Emilie som en sten den nat…

Vi har været hos morfar og bedste og få ordnet hår og få lækker frokost. Bagefter gik vi i parken og fodre ænder inden vi gik hjem og fik kaffe og is. En rigtig hyggelig dag. Her fik vi også hilst på det nye familiemedlem Sofus.. så sød og vakker.

Derudover har vi bare hygget os sammen og nusset i hus og have :-)
image
image
image
image

6. Fase: coleslaw og burgerboller

juli 13th, 2011

Optimalt tilbehør til pulled pork – hjemmelavet naturligvis

image
image
image

5. Fase: væske og cigarer

juli 13th, 2011

Selvom solen ikke ligefrem skinnede, skulle man jo sørge for at der var hyggeligt ved grillen..

image
image

1. Fase: rub

juli 12th, 2011

I morgen står den på pulled pork, så de første forberedelser er igang.. 1.9 kg nakkefilet har lige fået en dry-rub med paprika, farin, løg- hvidløg- og almindelig salt plus lidt chili.. så nu skal den bare hygge sig til i morgen tidligt hvor den ryger på grillen :-)

image

Nedrivningsfasen..

maj 21st, 2011

Langt om længe kom vi igang med udestuen – en eftermiddag sammen med min gode ven Kenneth, og pludselig er der frisk luft og morgensol på terrassen – det bliver bare godt og brugbart :-)

image

Godt nytår!

januar 4th, 2010

Så kom vi ind i 2010 .. December måned fløj afsted med arbejde, juleforberedelse, julefrokoster – og ikke mindst sygdom. Matilde havde slæbt influenza med hjem fra dagplejen, så hun var syg fra omkring den 10. december og indtil den 20., og i mellemtiden blev jeg selv ramt, men formåede ikke at geare ned – og måtte trækkes med feber og generel sløjhed i godt 10 dage – selvfølgelig var det lige omkring samme tid som jeg gik på ferie, så endnu en ferie hvor der ikke blev slappet ordentligt af. Marlene blev ikke så hårdt ramt, men havde det ikke alt for godt i dagene efter jul. Vi er vist alle ved at være ovenpå igen nu, og klar til et nyt år :)

Nytårsaften blev fejret sammen med Allan, Maria og lille Jakob – en forholdsvis rolig aften, begge børn sov gennem bulder og brag, og det lykkedes mig at drikke tilpas meget rom til at jeg gik ind i det nye år med hovedet i toilettet. Men så var jeg til gengæld frisk om morgenen :)

Sommeren flyver afsted …

juli 25th, 2009

Ja så blev Matilde 4 måneder gammel – tiden flyver jo afsted .. Hun blev vejet for nyligt, og vejede 6900 gram (eller var det 6700?), og var vokset lidt over 10 cm, og er nu 69 cm lang - så hun får vist det mælk hun har brug for? :D

Derudover har vi brugt størstedelen af uge 30 på hyggeligt samvær med ‘morfar’ og ‘bedste’, i kraft af at vi har haft gravet huset mere eller mindre fri for jord, og lagt dræn ned .. et kæmpe projekt som har efterladt haven i ruiner – men det skal jo være skidt, før det bliver godt (kloge ord, men det er eddermame irriterende at bo i mudder .. :D)

Min makker i Pink Nose, Christian, og hans kone Mai, har osse fået barn nu – en lille pige, Johanne, og det er bare super dejligt for dem, så tillykke herfra!! Sjovt at hun skulle komme til verden mere eller mindre præcis 4 måneder efter Matilde.

Der skal nok blive lagt nogle billeder op af Matilde og rodet i haven inden alt for længe ..

8 uger +1

maj 21st, 2009

Så nåede vi også 8 uger – og det er hermed over 4 uger siden vi sidst har skrevet noget herinde, tiden flyver åbenbart :)
Man siger også at intet nyt er godt nyt, og det er også tilfældet her, hele familien trives, så der er ikke noget at klage over.

Continue reading »

Snart 4 uger gammel

april 20th, 2009

Tiden flyver, det er nu snart 4 uger siden Matilde kom til verden. Det er vildt så meget der er sket, og det føles nogle gange som om hun har været her altid. Det er nok ikke helt forkert når folk siger de ikke kan huske, hvad de fik tiden til at gå med, før de fik børn.

Continue reading »

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin