5. Fase: væske og cigarer

juli 13th, 2011

Selvom solen ikke ligefrem skinnede, skulle man jo sørge for at der var hyggeligt ved grillen..

image
image

Påskefrokost på Gjøl

april 22nd, 2011

En dejlig dag hos Marlenes morfar på Gjøl. Vi startede ud hjemmefra med bilen godt pakket op med to barnevogne og hvad der ellers er nødvendigt med to børn :-) så var der ellers dækket op med super vejr og endnu bedre mad – hjemmelavet mad må man sige Vibeke har helt styr på! Det var bare en hyggelig dag, og det blev da også til både en cigar, og en tur til vandet og samle skaller :-)

image
image

8 uger +1

maj 21st, 2009

Så nåede vi også 8 uger – og det er hermed over 4 uger siden vi sidst har skrevet noget herinde, tiden flyver åbenbart :)
Man siger også at intet nyt er godt nyt, og det er også tilfældet her, hele familien trives, så der er ikke noget at klage over.

Continue reading »

Lidt cigar bling-bling

maj 12th, 2009

Hvis man ikke skal blære sig når man får et cigar-askebæger af sin kone, fordi man har fået en datter, ja så ved jeg virkelig ikke hvornår man skal .. ??

Continue reading »

Fødselscigaren

april 3rd, 2009

Allan og Maria var fobi i aften og se Matilde. Vi fik luftet grillen og drukket et par Slots Classic mens vi ventede på maden. En hyggelig aften som altid – ikke mindst fordi det nu endelig var blevet tid til at jeg skulle have den længe ventede fødselscigar, som det jo sig hør og bør.

Continue reading »

 • About

  This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

 • Blogroll
  • Galleri Bogner - Johannes Bogners galleri med malerier
  • Højer.org - Hvis du skal bruge en dygtig folkeskolelærer, så er det her du skal hen :) Krydret med kunst af høj kvalitet
  • Salon Krøllen - Birgittes hjemmeside for Salon Krøllen, få fixet lokkerne i rette længder i Brønderslev :)
 • Admin